Faster Work Boats
 

Juha Snell Oy

Faster -työveneet. Mittatilaustyönä.

Valmistamme alumiinisia työveneitä kokoluokassa 4-17m pelastus-, partiointi-, tavarankuljetus- ja henkilönkuljetustehtäviin. Pystymme joustavasti toteuttamaan Faster alumiiniveneet eri käyttötarkoituksiin.

Veneet valmistetaan mittatilauksena asiakkaan tarpeiden mukaan. Veneet suunnitellaan, rakennetaan ja varustellaan asiakkaan määrittelemien vaatimusten mukaisesti. Faster alumiiniveneet perustuvat jo aikaisemmin rakennettuun malliin tai täysin uuteen ratkaisuun.

Asiakkaitamme ovat pelastuslaitokset, tulli, poliisi, metsähallitus, pelastusjärjestöt ja yksityiset henkilöt. Kaikki heistä tekevät tärkeää työtä ja tarvitsevat siihen parhaan mahdollisen kaluston.

Asiakkaamme arvostavat käytännöllisyyttä ja toimivia yksityiskohtia. Kaikki asiakkaamme saavat kestävän työveneen jolla on hyvät ajo-ominaisuudet.

Juha Snell rakensi ensimmäisen Faster-veneen vuonna 1978. Sen jälkeen on valmistettu yli 750 Faster-työvenettä. Tämän kokemuksen avulla voimme taata, että asiakas saa hänelle parhaiten soveltuvan veneen ja on siihen tyytyväinen.

Faster-alumiiniveneet suunnitellaan ja valmistetaan Juha Snell Oy:n tehtailla Suomessa, Tuusulan Kellokoskella. Veneet suunnitellaan 3D-mallinnus- ja laskentaohjelmia apuna käyttäen. Myös tuotannossa on käytössämme uusin teknologia: Levyosat leikataan laserleikkurilla tarkasti muotoonsa ja särmätään CNC-ohjatulla koneella.

Toivomme, että asiakas käy ainakin kerran rakennusvaiheen aikana tehtaalla katsomassa työn edistymistä.

Uudet veneet koeajetaan ja testataan ennen luovutusta asiakkaalle. Varmistamme testien yhteydessä, että kaikki toimii niin kuin pitää, ennen kuin vene luovutetaan asiakkaalle.


Siirry sivun alkuun